Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Una infermera del Mateu Orfila participa en la Guia de la RNAO per al recolzament als adults que es preparen o viuen amb una ostomia

Una infermera del Mateu Orfila participa en la Guia de la RNAO per al recolzament als adults que es preparen o viuen amb una ostomia

7724Una professional d'Infermeria de l'Hospital Mateu Orfila ha participat en l'elaboració de la guia de la Registered Nurses' Association of Ontario (RNAO) sobre el recolzament als adults que es preparen o viuen amb una ostomia. També hi han participat diferents centres canadencs i espanyols.

Silvia Obarrio Fernández, supervisora d'infermeria de l'Hospital Mateu Orfila, ha participat en la publicació de la guia amb el títol "Supporting Adults Who Anticipate or Live with an Ostomy".

Aquesta guia és una Guia per a la Millora de la Pràctica (GMP) que dóna a les infermeres i l'equip multidisciplinar recomanacions basades en l'evidència per elaborar estratègies més efectives per recolzar als adults (18 anys i majors) que es preparen o viuen amb una ostomia. L'objectiu d'aquesta GMP és:

  1. Promoure l'autogestió.
  2. Millorar l'accés i el lliurement de l'atenció.
  3. Afavorir uns resultats positius per a la salut en adults que preveuen o viuen amb una ostomia.

Referència de la guia

Supporting Adults Who Anticipate or Live with an Ostomy Second Edition. 2019.

Text complet guia

[Font: BPSO Menorca]

[Foto: RNAO]