Categoria: Estudis i projectes

Bibliosalut participa a les XVI Jornadas Nacionales de Información y Documentación en Ciències de la Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

7761 1Documentalistes de la Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears (Bibliosalut) van participar en les XVI Jornadas Nacionales de Información y Documentación en Ciencias de la Salud, que es varen celebrar a Oviedo, els dies 4 i 5 d'abril de 2019. Aquestes jornades, dirigides als professionals de la documentació científica en ciències de la salut, se celebren a diferents ciutats espanyoles des de l'any 1986. En aquesta ocasió, els companys d'Astúries s'han encarregat de l'organització d'aquest important esdeveniment, que va tenir lloc a l'Hospital Universitario Central de Asturias.

Bibliosalut va participar en aquestes jornades nacionals amb la presentació de cinc comunicacions, una oral i quatre en format pòster, impartint un taller, moderant una taula i formant part del comitè científic.

7761 2

Virgili Páez Cervi, cap de Bibliosalut, hi va participar amb la comunicació oral titulada "Bibliosalut, la Biblioteca Virtual de Ciencias de la Salud de las Islas Baleares: 3 lustros en constante evolución". També va moderar la taula "Descubriendo nuevas herramientas" i va formar part del comitè científic de les jornades.

7761Sílvia Sastre Suárez i Maria Costa Marín, documentalistes de Bibliosalut, hi varen participar amb el pòster titulat "El documentalista como facilitador en la toma de decisiones infromadas: de la teoría a la práctica".

Elena Pastor Ramon, Joan Antoni Garcia Morro, Maria Costa Marín, Sílvia Sastre Suárez, Margalida Santandreu i Virgili Páez Cervi, documentalistes de Bibliosalut; i Carme García Vanrell, auxiliar de biblioteca de Bibliosalut, hi varen participar amb el pòster titulat "10 años del Servicio de Obtención de Documentos de Bibliosalut".

Elena Pastor Ramon, documentalista de Bibliosalut, hi va participar amb el pòster titulat "Redes sociales como vehículo de transmisión de conocimiento: Telegram y la formación en metodología científica", junt amb altres professionals de la Universitat Alfonso X el Sabio, la Universitat del País Basc, la Universitat d'Alcalà, la Fundació Jiménez Díaz i la Universitat d'Extremadura.

7761 3Elena Pastor Ramon, documentalista de Bibliosalut, també hi va participar com a docent en el taller titulat "Actualización de herramientas para Community Managers".

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: Infosalut i organització de les jornades]