Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Psiquiatria de Can Misses publica una carta sobre el tractament de clozapina associat amb factor estimultant de colònies de granulocits

Psiquiatria de Can Misses publica una carta sobre el tractament de clozapina associat amb factor estimultant de colònies de granulocits

cc sss125La Unitat d'Hospitalització Breu de Psiquiatria de l'Hospital Can Misses, ha participat en una carta sobre el tractament amb clozapina associat amb factor estimultant de colònies de granulocits. També hi ha participat l'Hospital Juan Ramón Jiménez.

María J. Gordillo-Montaño, psiquiatra de l'Hospital Can Misses, ha participat en la carta titulada "“Grandes respondedores y recuperación”. Tratamiento con clozapina asociado a factor estimulante de colonias de granulocitos" a la revista Actas Españolas de Psiquiatría.

Referència de l'article

Fabre-Bernal, Cristina Gordillo- Montaño, María J. Remesal-Cobreros, Raquel Sánchez-Robles C. “Grandes respondedores y recuperación”. Tratamiento con clozapina asociado a factor estimulante de colonias de granulocitos. Actas Esp Psiquiatr. 2019;47(2):70-8. 
Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: http://barnimages.com/">Barn Images / CC0 1.0 Universal ]