Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Cardiologia de Son Espases participa en el CRT-Survey II

Cardiologia de Son Espases participa en el CRT-Survey II

cc epr375El Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació dels resultats a Espanya de l'enquesta de la Societat Europea de Cardiologia sobre teràpia de resincronització cardíaca. També hi han participat diferents centres espanyols.

María del Carmen Expósito Pineda, cardiòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Resultados en España de la encuesta de la Sociedad Europea de Cardiología sobre terapia de resincronización cardiaca (CRT-Survey II)" a la Revista Española de Cardiología.

Se descriuen els resultats a Espanya de la segona enquesta de la Societat Europea de Cardiologia sobre teràpia de resincronització cardíaca (CRT-Survey II) i se comparen amb els resultats dels altres països participants.

Referència de l'article

Cano Ó, Bellver A, Fontenla A, Villuendas R, Peñafiel P, Francisco-Pascual J, et al. Resultados en España de la encuesta de la Sociedad Europea de Cardiología sobre terapia de resincronización cardiaca (CRT-Survey II). Rev Española Cardiol. Març 2019. doi: 10.1016/j.rec.2019.02.003. PubMed PMID: 30935899
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]