Categoria: Estudis i projectes

L'IdISBa participa en un estudi sobre la propoció d'omega-3 en el plasma del cordó umbilical en associació amb els símptomes del TDAH

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc sss5L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears i la Unitat d'Investigació de l'Hospital Universitari Son Espases han participat en un estudi sobre el ràtio d'Omega 3 i símptomes del trastorn de dèficit d'atenció i hiperactivitat. També hi han participat diferents centres espanyols.

Dora Romaguera, investigadora de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Prenatal Omega-6:Omega-3 Ratio and Attention Deficit and Hyperactivity Disorder Symptoms" a la revista The Journal of Pediatrics.

Es volia avaluar si l'alt nivell d'omega-6: omega-3 (n-6:n-3) proporció d'àcids grassos poliinsaturats de cadena llarga en plasma del cordó és associat amb més símptomes trastorn de dèficit d'atenció i hiperactivitat als 4 i 7 anys.

Referència de l'article
López-Vicente M, Ribas Fitó N, Vilor-Tejedor N, Garcia-Esteban R, Fernández-Barrés S, Dadvand P, et al. Prenatal Omega-6:Omega-3 Ratio and Attention Deficit and Hyperactivity Disorder Symptoms. J Pediatr. 22 març 2019. doi: 10.1016/j.jpeds.2019.02.022. PubMed PMID: 30929929

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: http://barnimages.com/" Barn Images / CC0 1.0 Universal ]