Categoria: Estudis i projectes

Factors que afecten al son dels pacients a una URPQ

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr161Professionals d'Infermeria de la Unitat de Reanimació i de l'Hospital de dia de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article sobre els factors que afecten al son dels pacients amb una unitat de reanimació postquirúrgica.

Cabrera Silva I., Moreno Martínez M.V. i Morón Suarez, M.M., professionals d'infermeria de la unitat de reanimació de l'Hospital Universitari Son Espases; i Fernández Timoner M.E, García Gozalo J., TCAEs de l'Hospital Universitari Son Espases; i Amorós Cerdá S.M., professional d'infermeria de l'Hospital de dia de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Factores que afectan al sueño/descanso de los pacientes en una Unidad de Reanimación Post-quirúrgica. Rol de enfermería" a la revista aseedar-td.

Els pacients ingressats en unitats postquirúrgiques presenten freqüentment alterat la son/descans, necessari per a la seva recuperació. Els objectius són: identificar quins factors alteren la son/descans, elaborar un protocol per afavorir el descans del pacient postquirúrgic i dissenyas un registre d'activitats realitzades, adaptant-ho al programa informàtic de l'hospital.

Referència de l'article
Cabrera Silva, I; Moreno Martínez, M. V; Fernández Timoner, M. E; García Gozalo, J; Morón Suarez, M. M; Amorós Cerdá SM. Factores que afectan al sueño/descanso de los pacientes en una Unidad de Reanimación Post-quirúrgica. Rol de enfermería. aseedar-td. 2018;3(1). Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]