Categoria: Estudis i projectes

Evolució del paper de la infermeria en l'implant coclear

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc epr467Professionals d'infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article on s'analitza l'evolució del paper de les infermeres en l'implant coclear.

Francisco de Asís Merchán Pérez i Raquel Morales Estrada, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Evolución del papel de enfermería en el implante coclear" a la revista Evidentia.

L'implant coclear té cada vegada major aplicació pràctica en medicina. Diversos estudis demostren els beneficis d'una implantació prematura. S'explica l'ampliació de criteris de col·locació, les noves pautes en preservació d'audició residual, les noves tècniques quirúrgiques, les millores del material, farmacologia i el paper de la infermeria en aquest procés. L'objectiu principal era recopilar els avanços en conservació d'audició residual i elaborar un protocol d'actuació per a infermeria.

Referència de l'article
Merchán Pérez, FA; Morales Estrada R. Evolución del papel de enfermería en el implante coclear. Evidentia. 26 gener 2019. 
Enllaços Bibliosalut

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Ydomusch / Cochlear implant / CC BYND 2.0]