Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Oncometabolits en agressivitat contra el càncer i repoblació tumoral

Oncometabolits en agressivitat contra el càncer i repoblació tumoral

cc epr441L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha participat en la publicació d'un estudi sobre oncometabolits en agressivitat contra el càncer i repoblació tumoral. També hi han participat la Universitat de les Illes Balears i el IUNICS.

Margalida Torrens Mas, investigadora de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Oncometabolites in cancer aggressiveness and tumour repopulation" a la revista Biological Reviews.

La repoblació tumoral es reconeix com un esdeveniment crucial en la recaiguda tumoral, on les cèl·lules cancerígenes moribundes sensibles a la teràpia influeixen en el microambient del tumor per sostenir el creixement de cèl·lules canceroses resistents a la teràpia.

Referència de l'article

Dando I, Pozza ED, Ambrosini G, Torrens‐Mas M, Butera G, Mullappilly N, et al. Oncometabolites in cancer aggressiveness and tumour repopulation. Biol Rev. 10 abril 2019. doi: 10.1111/brv.12513. PubMed PMID: 30972955
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Philippe de la vie / Tex / CC BYND 2.0]