Categoria: Estudis i projectes

Discordància entre les avaluacions del metge i el pacient i la no adherència a fàrmacs biològics subcutanis

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr407El Servei de Reumatologia de l'Hospital Can Misses ha participat en la publicació d'un article on s'analitza la discordància entre les avaluacions del metge i el pacient i la no adherència a fàrmacs biològics subcutanis.

Ana Urruticoechea Arana, reumatòloga de l'Hospital Can Misses, va participar en la publicació de l'article amb el títol "Discordance between doctor and patient assessments and non-adherence to subcutaneous biological drugs" a la revista Rheumatology International.

Per estimar el nivell d'acord de l'avaluació entre pacient i metge de l'activitat de la malaltia i explorar si l'acord és associat a l'adherència als fàrmacs biològics subcutanis en artritis reumatoide.

Referència de l'article
Otón, T., Carmona, L., Urruticoechea-Arana, A., Calvo-Alén, J., Arteaga, M. J., & Cea-Calvo, L. (2019). Discordance between doctor and patient assessments and non-adherence to subcutaneous biological drugs. Rheumatology international, 39(6), 1077-1082. doi: 10.1007/s00296-019-04304-w. PubMed PMID: 30989332

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]