Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Discordància entre les avaluacions del metge i el pacient i la no adherència a fàrmacs biològics subcutanis

Discordància entre les avaluacions del metge i el pacient i la no adherència a fàrmacs biològics subcutanis

ins epr407El Servei de Reumatologia de l'Hospital Can Misses ha participat en la publicació d'un article on s'analitza la discordància entre les avaluacions del metge i el pacient i la no adherència a fàrmacs biològics subcutanis.

Ana Urruticoechea Arana, reumatòloga de l'Hospital Can Misses, va participar en la publicació de l'article amb el títol "Discordance between doctor and patient assessments and non-adherence to subcutaneous biological drugs" a la revista Rheumatology International.

Per estimar el nivell d'acord de l'avaluació entre pacient i metge de l'activitat de la malaltia i explorar si l'acord és associat a l'adherència als fàrmacs biològics subcutanis en artritis reumatoide.

Referència de l'article

Otón, T., Carmona, L., Urruticoechea-Arana, A., Calvo-Alén, J., Arteaga, M. J., & Cea-Calvo, L. (2019). Discordance between doctor and patient assessments and non-adherence to subcutaneous biological drugs. Rheumatology international, 39(6), 1077-1082. doi: 10.1007/s00296-019-04304-w. PubMed PMID: 30989332
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]