Categoria: Estudis i projectes

Avaluació de la intervenció complexa per implementar activitats de promoció de la salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr483La Gerència d'Atenció Primària de Mallorca ha participat en la publicació d'un estudi qualitatiu sobre l'avaluació de la intervenció complexa per implementar activitats de promoció de la salut d'acord amb les necessitats dels participants i els professionals de la salut. També hi han participat diferents centres espanyols.

Sebastià March, investigador del Gabinet Tècnic de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Qualitative evaluation of a complex intervention to implement health promotion activities according to healthcare attendees and health professionals: EIRA study (phase II)" a la revista BMJ Open.

Es volia avaluar la implementació i desenvolupament d'una intervenció complexa en la promoció de la salut i canvis en els comportaments de promoció de la salut en atenció primària d'acord amb els participants i professionals de la salut.

Referència de l'article
Pons-Vigués, M., Berenguera, A., Coma-Auli, N., March, S., Pombo, H., Masluk, B., … Pujol-Ribera, E. (2019). Qualitative evaluation of a complex intervention to implement health promotion activities according to healthcare attendees and health professionals: EIRA study (phase II). BMJ Open, 9(3), e023872. doi: 10.1136/bmjopen-2018-023872. PubMed PMID: 30904842. Text complet

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]