Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Avaluació de la intervenció complexa per implementar activitats de promoció de la salut

Avaluació de la intervenció complexa per implementar activitats de promoció de la salut

ins epr483La Gerència d'Atenció Primària de Mallorca ha participat en la publicació d'un estudi qualitatiu sobre l'avaluació de la intervenció complexa per implementar activitats de promoció de la salut d'acord amb les necessitats dels participants i els professionals de la salut. També hi han participat diferents centres espanyols.

Sebastià March, investigador del Gabinet Tècnic de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Qualitative evaluation of a complex intervention to implement health promotion activities according to healthcare attendees and health professionals: EIRA study (phase II)" a la revista BMJ Open.

Es volia avaluar la implementació i desenvolupament d'una intervenció complexa en la promoció de la salut i canvis en els comportaments de promoció de la salut en atenció primària d'acord amb els participants i professionals de la salut.

Referència de l'article

Pons-Vigués, M., Berenguera, A., Coma-Auli, N., March, S., Pombo, H., Masluk, B., … Pujol-Ribera, E. (2019). Qualitative evaluation of a complex intervention to implement health promotion activities according to healthcare attendees and health professionals: EIRA study (phase II). BMJ Open, 9(3), e023872. doi: 10.1136/bmjopen-2018-023872. PubMed PMID: 30904842. Text complet
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]