Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Professionals d'Infermeria del BPSO Menorca van participar en el ICN Congress 2019

Professionals d'Infermeria del BPSO Menorca van participar en el ICN Congress 2019

8081Professionals d'Infermeria de l'Hospital Mateu Orfila i membres del programa BPSO (Best Practice Spotlight Organization) van participar al ICN Congress 2019 que es va celebrar a Singapur del 27 de juny a l'1 de juliol de 2019.

S. Obarrio Fernández, C. Bendito Barber, G. Martínez Pallí, M.D. González Iglesias, L. Pérez Fabre i M.R. Marco Baos, infermeres de l'Hospital Mateu Orfila, hi van participar amb el pòster amb el títol "Implantación de guías de buenas prácticas. Estrategia para la transferencia del conocimiento.

G. Martínez Pallí, S. Oberrio Fernández, I.M. Aragón López, C. Bendito Barber, A. Buenvaventura Florit i M.R. Marco Baos, infermeres de les unitats d'Insuficiència Cardiaca, Cirurgia, Tocogine-pediatria, Quiròfan i Medicina Interna de l'Hospital Mateu Orfila, hi van participar amb el pòster titulat "Análisis de Twitter como estrategia de difusión en la implantación de Guías de Buenas Prácticas".

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Foto: BPSO Menorca]