Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Sistema de conducció òssia activa de Bonebridge

Sistema de conducció òssia activa de Bonebridge

epr1336El Servei d'Otorrinolaringologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha publicat un article sobre el sistema de conducció òssia activa de Bonebridge com a tècnica ràpida i segura per un enfocament de fossa mitjana.

Claudio Carnevale, Manuel Tomás-Barberán,  Guillermo Til Pérez i Pedro Sarría Echegaray, han publicat l'article amb el títol "The Bonebridge active bone conduction system: a fast and safe technique for a middle fossa approach" a la revista The Journal of Laryngology & Otology.

L'enfocament pre-sigmoide transmastoide sempre és l'elecció preferida per a la implantació de la conducció òssia activa de Bonebridge en pacients amb una anatomia normal. Quan una variant anatòmica existeix o s'ha realitzat una cirurgia prèvia, es pot realitzar una aproximació retrosigmoide o fossa mitjana.

Referència de l'article

Carnevale C, Tomás-Barberán M, Til-Pérez G, Sarría-Echegaray P. The Bonebridge active bone conduction system: a fast and safe technique for a middle fossa approach. J Laryngol Otol. 2019 Apr 1;1–4. doi: 10.1017/S0022215119000501. PubMed PMID: 30932803
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer]