Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Comparativa entre ressecció anatòmica i no anatòmica en el tractament de l'hepatocarcinoma

Comparativa entre ressecció anatòmica i no anatòmica en el tractament de l'hepatocarcinoma

ins epr689La Unitat Hepatobiliopancreàtica del Servei de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu de l'Hospital Universitari Son Espases ha publicat un article sobre el mètode d'emparellament per anàlisi de propensió en la comparativa entre resecció anatòmica i no anatòmica en el tractament de l'hepatocarcinoma.

Francesc X. Molina-Romero*, Elías Palma-Zamora, Rafael Morales-Soriano, José C. Rodríguez-Pino, Francesc X. González-Argente, José M. Morón-Canis, cirurgians de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Comparativa entre la resección anatómica y la no anatómica en el tratamiento del hepatocarcinoma: método de emparejamiento por análisis de propensión" a la revista Cirugía y Cirujanos.

L'objectiu va ser avaluar el pronòstic de la resecció anatomia i la resecció no anatòmica dels pacients sotmesos a cirurgia de carcinoma hepatocel·lular.

Referència de l'article

Molina-Romero FX, Palma-Zamora E, Morales-Soriano R, Rodríguez-Pino JC, González-Argente FX, Morón-Canis JM. Comparativa entre la resección anatómica y la no anatómica en el tratamiento del hepatocarcinoma: método de emparejamiento por análisis de propensión. Cir Cir. 2019;87(3):328-36. doi: 10.24875/CIRU.19000606. PubMed PMID: 30635683. Text complet.
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital de Manacor]