Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Cribratge negatiu de la malaltia de Fabry en pacients amb trastorns de conducció que requereixen un marcapassos

Cribratge negatiu de la malaltia de Fabry en pacients amb trastorns de conducció que requereixen un marcapassos

ins mfb133El Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en una carta sobre el cribratge negatiu de la malaltia de Fabry en pacients amb trastorns de conducció que requereixen un marcapassos. També hi han participat diferents centres espanyols.

Tomás Ripoll Vera, cardiòleg de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de la carta amb el títol "Negative screening of Fabry disease in patients with conduction disorders requiring a pacemaker" a la revista Orphanet Journal of Rare Diseases.

Referència de l'article

López-Sainz Á, Climent V, Ripoll-Vera T, Espinosa MA, Barriales-Villa R, Navarro M, et al. Negative screening of Fabry disease in patients with conduction disorders requiring a pacemaker. Orphanet J Rare Dis. desembre 2019;14(1):170. doi: 10.1186/s13023-019-1140-3. PubMed PMID: 31286959. Text complet.
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer]