Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Actualització i recomanacions de l'European Milk Bank Association (EMBA)

Actualització i recomanacions de l'European Milk Bank Association (EMBA)

cc epr391La Fundació Banc Sang i Teixits de les Illes Balears ha participat en l'actualització i recomanacions de l'European Milk Bank Association (EMBA). També hi han participat diferents centres europeus.

Antoni Gayá, facultatiu de la Fundació Banc Sang i Teixits de les Illes Balears, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Processing of Donor Human Milk: Update and Recommendations From the European Milk Bank Association (EMBA)" a la revista

La llet materna és un estàndard d'or per a l'alimentació i nutrició d'infants prematurs i a termini. Quan la llet materna no és disponible o no hi ha suficient, la llet de donant humà es podria utilitzar. La llet enviada als Bancs de Llet podrien ser pasteuritzades per inactivar virus i bactèries. Actualment, es recomana en totes les guies internacionals un procés de pasteurització a 62.5Cº durant 30 minuts. L'objectiu d'aquest article és presentar les recomanacions EMBA en el procés de donació de llet, basat en els resultats més recents obtinguts.

Referència de l'article

Moro GE, Billeaud C, Rachel B, Calvo J, Cavallarin L, Christen L, et al. Processing of Donor Human Milk: Update and Recommendations From the European Milk Bank Association (EMBA). Front Pediatr. 28 febrer 2019;7:49. doi: 10.3389/fped.2019.00049. PubMed PMID: 30873395. Text complet.
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Beeki the coffeedrinker / Baby / CC BY­ND 2.0]