Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Caracterització de l'afectació cardíaca en els pacients trasplantats a conseqüència de l'Amiloïdosi hereditària per Transtiretina V50M (V30M)

Caracterització de l'afectació cardíaca en els pacients trasplantats a conseqüència de l'Amiloïdosi hereditària per Transtiretina V50M (V30M)

ins epr748L'Equip multidisciplinari de l'Hospital Universitari Son Llàtzer implicat en el diagnòstic, tractament, seguiment i investigació de l'Amiloïdosi per Transtiretina del qual en formen part els Serveis de Cardiologia, Medicina Interna i Nefrologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha publicat una carta sobre la caracterització de l'afectació cardíaca en els pacients trasplantats a conseqüència de l'Amiloïdosi hereditària per Transtiretina V50M (V30M).

Tomás Ripoll Vera, Jorge Álvarez, Yolanda Gómez i Catalina Melia, cardiòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; Juan Buades, Asunción Ferrer, Mercedes Usón i Antoni Figuerola, nefròlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; i Eugenia Cisneros, Inés Losada i Juan González, metges de medicina interna de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; han publicat la carta amb el títol "Cardiac involvement in a large cohort of patients with Val30Met transthyretin amyloidosis from Majorca focus" a la revista Amyloid: The Journal of Protein Folding Disorders.

Referència de la carta

Ripoll-Vera T, Alvarez J, Buades J, Cisneros E, Gomez Y, Melia C, et al. Cardiac involvement in a large cohort of patients with Val30Met transthyretin amyloidosis from Majorca focus. Amyloid. 2019;26(sup1):15-6. doi: 10.1080/13506129.2019.1582482. PubMed PMID: 31343338
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]