Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Supervivència per estadi del càncer del coll uterí a Mallorca i els factors associats recollits pel Registre de Càncer

Supervivència per estadi del càncer del coll uterí a Mallorca i els factors associats recollits pel Registre de Càncer

ins epr716La Gerència d'Atenció Primària de Mallorca i el Registre de Càncer de la la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Consum del Govern de les Illes Balears han publicat un estudi sobre la supervivència per estadi del càncer del coll uterí a Mallorca i els factors associats recollits pel Registre de Càncer. També hi ha participat la Universitat de les Illes Balears.

Jerónima Amengual, comare i investigadora de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca; i Paula Franch i Maria Ramos, metgesses de la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears, han publicat l'article amb el títol "Supervivencia por estadio del cáncer de cuello uterino en Mallorca y factores asociados recogidos por el Registro de Cáncer" a la revista Gaceta Sanitaria.

Es volia determinar la supervivència per estadi del càncer cervical a Mallorca, identificar els factors recollits pel Registre de Càncer de Mallorca associats a la supervivència i conèixer la distribució dels casos per estadis.

Referència de l'article

Amengual J, Montaño J, Franch P, Ramos M. Supervivencia por estadio del cáncer de cuello uterino en Mallorca y factores asociados recogidos por el Registro de Cáncer. Gac Sanit. 30 juny 2019. doi: 10.1016/j.gaceta.2019.04.007. PubMed PMID: 31270020. Text complet.
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]