Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Validesa i confiabilitat de l'escala OLQ-13

Validesa i confiabilitat de l'escala OLQ-13

ins epr718El Centre de Salut de Santa Ponça ha publicat un article sobre la validesa i confiabilitat de l'escala del sentit de coherència en estudiants de grau d'infermeria d'una universitat espanyola. També hi ha participat la Universitat de Jaén.

María del Carmen Vega Martínez, infermera del CS de Santa Ponça, ha publicat l'article amb al títol "Validez y confiabilidad de la escala de sentido de coherencia en estudiantes de grado de enfermería de una universidad española" a la revista Gaceta Sanitaria.

L'objectiu era analitzar l'estructura factorial de l'escala OLQ-13 i estudiar la relació directa entre el sentit de coherència i els estils de vida en estudiants d'infermeria universitaris/as.

Referència de l'article

Vega Martinez M del C, Frias Osuna A, Del Pino Casado R. Validez y confiabilidad de la escala de sentido de coherencia en estudiantes de grado de enfermería de una universidad española. Gac Sanit. 2019;33(4):310-6. doi: 10.1016/j.gaceta.2018.02.009. PubMed PMID: 30078500
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]