Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Efectes del Med-Eat-Plans en la necessitat de medicaments per baixar els nivells de glucosa en pacients amb DMT2

Efectes del Med-Eat-Plans en la necessitat de medicaments per baixar els nivells de glucosa en pacients amb DMT2

epr651L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha participat en un subgrup d'anàlisi de l'assaig PREDIMED sobre els efectes del pla d'alimentació Mediterrani en la necessitat de medicaments per baixar els nivells de glucosa en els participants amb diabetis tipus 2. També hi han participat diferents centres espanyols.

Miquel Fiol, investigador principal del grup de CIBEROBN, de l'Hospital Universitari Son Espases, inscrit a l'Àrea d'Epidemiologia Clínica i Salut Pública de l'IdISBa, ha participat en l'article amb el títol "Effects of a Mediterranean Eating Plan on the Need for Glucose-Lowering Medications in Participants With Type 2 Diabetes: A Subgroup Analysis of the PREDIMED Trial" a la revista Diabetes Care.

L'objectiu era examinar els efectes de dos plans d'alimentació mediterrànies (Med-Eat-Plans) contra un pla de baix consum de greixos en la necessitat de medicació per baixar els nivells de glucosa.

Referència de l'article

Basterra-Gortari FJ, Ruiz-Canela M, Martínez-González MA, Babio N, Sorlí JV, Fito M, et al. Effects of a Mediterranean Eating Plan on the Need for Glucose-Lowering Medications in Participants With Type 2 Diabetes: A Subgroup Analysis of the PREDIMED Trial. Diabetes Care. 10 juny 2019. doi: 10.2337/dc18-2475. PubMed PMID: 31182491
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Salmó / CC BY-NC-SA 4.0]