Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Cas de refluxe gastroesofàgic intractable

Cas de refluxe gastroesofàgic intractable

ins epr518El Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Son Espases ha publicat un article sobre el bypass gàstric com a cirurgia de revisió després d'una gastroplàstica vertical amb banda.

Sebastien Jeri-Mcfarlane, A. Bianchi, Ja Martínez-Córcoles, A. Gil-Catalán, Xavier González-Argente, A. Pagan-Pomar, cirurgians de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Bypass gástrico como cirugía de revisión tras gastroplastia vertical con banda: a propósito de un caso de reflujo gastroesofágico intratable" a la revista BMI Journal.

La cirurgia de revisió en pacients amb antecedent de cirurgia bariàtrica, s'està convertint en un procediment realitzat amb major freqüència degut a que apareix pèrdua inadequada de pes o complicacions com malnutrició i refluxe gastroesofàgic. Es presenta un cas d'una dona de 55 anys amb antecedent de gastroplàstia vertical anelada, que consulta per epigastràlgia i refluxe gastroesofàgic refractari a tractament mèdic. S'indica cirurgia de revisió mitjançant conversió a bypass gàstric en Y Roux.

Referència de l'article

Farlane SJM. Bypass gástrico como cirugía de revisión tras gastroplastia vertical con banda: a propósito de un caso de reflujo gastroesofágico intratable. BMI-Journal. 2019; 9(2). Text complet.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Servei de Cirurgia de l'Hospital Universitari Son Espases]