Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Gestió de la investigació

Gestió de la investigació

Presentades les II Jornades d'Investigació a l'Hospital de Manacor

El passat dimecres, dia 14 de juny, es van celebrar les segones Jornades d'Investigació de l'Hospital de Manacor, en les quals es van presentar 18 comunicacions de diferents serveis i 5 pòsters que es van exposar a l'exterior de la sala d'actes del centre hospitalari.

La directora gerent del Hospital de Manacor, Catalina Vadell, acompanyada pel director mèdic i la directora d'infermeria van inaugurar la jornada i van destacar la importància de la investigació i la feina que es du a terme des del Departament de Docència i Investigació per ajudar als professionals en els projectes científics.

Al llarg de la jornada es van presentar diverses comunicacions i es dur a terme una taula rodona sobre la investigació i la importància de presentar els treballs al comitè d'ètica.

Llegeix més...

El Consell de Ministres aprova 128,6 milions d'euros per a l'Acció Estratègica en Salut

El Consell de Ministres ha aprovat 128,6 milions d'euros per a l'Acció Estratègica en Salut (AES), la principal eina de finançament públic de la R+D+I en l'àmbit de la recerca traslacional en biomedicina i foment de la seva activitat investigadora. L'AES està promoguda per l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII), dependent del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat.

La finalitat més important de l'AES és el foment de la la salut i el benestar de la ciutadania, així com desenvolupar els aspectes preventius, diagnòstics, curatius, rehabilitadors i pal·liatius de la malaltia, reforçant i incrementant la competitivitat internacional de la R+D+I del Sistema Nacional de Salut.

Novetats

Llegeix més...

S'ha publicat en el BOIB la modificació dels Estatuts de l'IdISBa

En el BOIB núm. 41, de 6 d'abril de 2017, s'ha publicat la Resolució de la consellera de Salut i presidenta de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBA), per la qual s'ordena la publicació de la modificació dels Estatuts d'aquesta Fundació (abans Fundació d'Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull) en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

El Consell de Govern, el 16 de desembre de 2016, a proposta de la consellera de Salut, va acordar autoritzar amb caràcter previ la modificació dels Estatuts de la Fundació d'Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull que passa a denominar-se Fundació Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears.

Llegeix més...

L'IdISBa obre un procés de selecció de candidats per presentar a la convocatòria Miguel Servet de l'AES 2017

L'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) obre un procés de selecció de candidats per presentar a la convocatòria Miguel Servet 2017 de l'Acció Estratègica en Salut de l'Institut de Salut Carlos III. Aquesta acció està emmarcada dins la seva estratègia de captació de talent en el camp de la recerca en salut.

Els interessants han d'enviar una declaració d'interès on s'expressi la motivació i un resum de l'experiència prèvia, el seu Curriculum Vitae complet, un resum del projecte (màxim 3 fulles, en Arial 11), el centre de realització proposat i les dades de contacte de dues referències.

Tota aquesta informació s'ha d'enviar per correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  i Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , tot indicant a l'assumpte la referència MS2017.

Llegeix més...

Visita de representants institucionals a l'exposició Investigació biosanitària a les Illes Balears

El vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, i la consellera de Salut, Patricia Gómez, han visitat l'exposició "Investigació biosanitària a les Illes Balears" en el Centre Cultural Sa Nostra.

A l'acte han assistit també la directora general d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut, Marga Frontera; el director general d'Innovació i Recerca, Pep Lluís Pons; el director científic de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), Miquel Fiol; el gerent de la Fundació d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (FISIB), David Martínez, i els investigadors autors de la mostra.

Aquesta exposició és un projecte de divulgació científica en el qual han participat 25 grups d'investigació de l'IdISBa amb l'objectiu de donar a conèixer el seu treball científic i acostar així als ciutadans els projectes de recerca sanitària que es duen a terme a les Illes Balears.

Llegeix més...