Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Gestió de la investigació

Gestió de la investigació

Sanitat aposta per l'evidència científica per a combatre les addiccions

La Ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social en funcions, María Luisa Carcedo, va apostar per l'evidència científica per a combatre les addiccions. Aquesta aposta es va realitzar en la primera Trobada sobre Recerca en Addiccions, celebrada el passat dia 29 de juny.

Llegeix més...

IRM per a la predicció de l'hemorràgia intracranial en pacients que reben anticoagulació oral a llarg termini

ins epr601El Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un estudi multicèntric sobre la predicció de la imatge per resonància magnètica per a la predicció de l'hemorràgia intracranial en pacients que reben anticoagulació oral a llarg termini. També hi han participat diferents centres.

Amèlia Boix, neuròloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "MRI predicts intracranial hemorrhage in patients who receive long-term oral anticoagulation" a la revista Neurology.

Llegeix més...

Reunió dels comitès d’ètica assistencial de les Illes Balears

Més de 150 professionals van acudir a la reunió conjunta dels comitès d’ètica assistencial de les Illes Balears, que va tenir lloc a l’Hospital Son Llàtzer, amb l’objectiu final de crear un fòrum per debatre temes d’actualitat en matèria de bioètica i augmentar el coneixement, la difusió i la coordinació d’aquest coneixement en tot l’àmbit sanitari.

Llegeix més...

Conveni entre el CIBER i la Federació ASEM per a la recerca de Malalties Rares

En el BOE núm. 121, de dia 21 de maig de 2019, s'ha publicat la Resolució del Consorci Centre de Recerca Biomèdica en Xarxa, M.P., per la qual es publica el Conveni amb la Federació Espanyola de Malalties Neuromusculars, per a la promoció i impuls de la recerca en l'àrea temàtica de Malalties Rares.

Llegeix més...

La Fundació “la Caixa” obre una convocatòria per a finançar projectes d’investigació

La Fundació “la Caixa” obre una nova convocatòria per a finançar projectes d’investigació que destaquin por la seva excel·lència, caràcter innovador i orientació social.

Candidats: Hauran de dur a terme la seva recerca en una institució de recerca sense ànim de lucre, com a centres de recerca públics i privats amb seu a Espanya:

-Investigadors emergents: els candidats que hagin obtingut el títol de doctorat entre dos i set anys abans de la data límit de la convocatòria (és a dir, entre el 13 de juny de 2012 i el 13 de juny de 2017) hauran d'haver publicat un mínim de tres articles científics en els cinc anys anteriors a la data de tancament de la convocatòria. 

Llegeix més...