Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Gestió de la investigació

Gestió de la investigació

El Consell de Ministres va aprovar la convocatòria d'assajos clínics de l'ISCIII

El Consell de Ministres va autoritzar l'Institut de Salut Carles III (ISCIII) la convocatòria de concessió de subvencions per a projectes de recerca clínica independent per a l'any 2019 de l'Acció Estratègica en Salut 2017-2020.

Un dels objectius d'aquesta convocatòria és respondre a preguntes clíniques rellevants per als pacients, les seves famílies i els investigadors biomèdics espanyols.

Llegeix més...

Designació dels membres del Comitè d'Ètica Assistencial de l'Hospital d'Inca

La directora gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca, Soledad Gallardo, va emetre el passat 19 de juliol,  Resolució en la que es designen els membres del Comitè d’Ètica Assistencial.

Aquest Comitè es va constituir el mes de desembre de 2013. El mes de gener de 2019 es va aprovar la normativa de creació del Comitè d'Ètica Assistencial de les Illes Balears i dels comitès d’ètica assistèncial dels hospitals públics balears, entre altres.

Llegeix més...

Sanitat aposta per l'evidència científica per a combatre les addiccions

La Ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social en funcions, María Luisa Carcedo, va apostar per l'evidència científica per a combatre les addiccions. Aquesta aposta es va realitzar en la primera Trobada sobre Recerca en Addiccions, celebrada el passat dia 29 de juny.

Llegeix més...

IRM per a la predicció de l'hemorràgia intracranial en pacients que reben anticoagulació oral a llarg termini

ins epr601El Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un estudi multicèntric sobre la predicció de la imatge per resonància magnètica per a la predicció de l'hemorràgia intracranial en pacients que reben anticoagulació oral a llarg termini. També hi han participat diferents centres.

Amèlia Boix, neuròloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "MRI predicts intracranial hemorrhage in patients who receive long-term oral anticoagulation" a la revista Neurology.

Llegeix més...

Reunió dels comitès d’ètica assistencial de les Illes Balears

Més de 150 professionals van acudir a la reunió conjunta dels comitès d’ètica assistencial de les Illes Balears, que va tenir lloc a l’Hospital Son Llàtzer, amb l’objectiu final de crear un fòrum per debatre temes d’actualitat en matèria de bioètica i augmentar el coneixement, la difusió i la coordinació d’aquest coneixement en tot l’àmbit sanitari.

Llegeix més...