Categoria: Noves tecnologies

Nou sistema de crida als pacients de consultes externes de Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases ha implantat un nou sistema de crida als pacients de consultes externes. El sistema funciona mitjançant un tiquet que el pacient recull a l’entrada de la sala d’espera del mòdul B, en el qual figura una combinació de números i lletres que a la vegada es reflecteixen en una pantalla instal·lada a la sala d’espera i que permeten identificar a cada pacient quin és el seu torn.

Les pantalles estan controlades pel propi especialista que ha d’atendre la consulta, de manera que és ell mateix, qui té la capacitat d’administrar el ritme d’arribada dels pacients.

Aquest sistema, que ja funciona a les consultes de pediatria, s’està implantant en el mòdul B i en breu s’utilitzarà també al mòdul C.

Les consultes que actualment estan subjectes al nou sistema són les de Traumatologia, Cirurgia general, Cirurgia vascular, Cirurgia cardíaca, Cirurgia plàstica, Cirurgia maxil·lofacial, la Unitat del dolor i les consultes de estomes i úlceres.

L’objectiu de la implantació del nou sistema és evitar les cues de pacients, garantir la confidencialitat i la protecció de dades de les persones que acudeixen a les consultes externes de l’hospital.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 30/06/2015]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]