Categoria: Noves tecnologies

Conferències de dos cirurgians de l'Hospital Son Espases a un congrés brasiler

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El passat 9 i 10 de setembre, dos metges del Servei de Cirugia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Son Espases, el Dr. Francisco Xavier González Argenté, cap del Servei, i el Dr. Gonzalo Martín Martín, cirurgià de la Unitat de Cirugia Colorectal d'aquest hospital, van assistir com a ponents internacionals al Congrés Nacional de Cirugia de Brasil, que es va celebrar a la ciutat de Sao Paulo, gràcies a la seva innovadora tasca realitzada a la Unitat de Cirurgia Colorectal.

El Dr. González va tractar en la seva conferència sobre un nou tractament en alteracions del sòl pelvià, mentre que el Dr. Martín va parlar de la cirurgia guiada per fluorescència, una innovació tecnològica a Espanya i relativament nova a Europa.

Aquests metges van compartir experiències amb altres líders mundials sobre el desenvolupament del tractament del càncer de recte i van ser nomenats membres honorífics del col·legi brasiler de cirurgians, que és considerat el tercer en importància mundial amb més de 7.000 membres.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. Servei de Cirurgia General Digestiva. 19/09/2016]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases. Servei de Cirurgia General Digestiva]