Categoria: Noves tecnologies

Es presenta l'eina de telerehabilitació Play4Health al III Congreso Nacional de Juegos de Salud

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El proper 4 de novembre de 2016, en el marc del III Congreso Nacional de Juegos de Salud, que se celebrarà a Madrid, Pedro Ferriol, cap de projectes de l'Àrea de Salut de la Fundació Bit, donarà a conèixer la plataforma de telerehabilitació: Play for Health (P4H).

La presentació de Play4Health es realitzarà a la taula rodona "Juegos de salud para pacientes", programada durant el matí del dia 4, en la qual també hi participaran Daniel Roig, CEO Psious, i el Dr. Escobar, de l'Hospital Vall d’Hebron.

Play for health és una aplicació basada en la utilització de videojocs i mètodes d'interacció en processos de rehabilitació de dèficits físics i cognitius. Des de l'aplicació, els terapeutes programen les teràpies dels pacients, avaluen el seu progrés i ajusten els paràmetres dels exercicis d'acord amb la seva evolució. Els pacients realitzen la teràpia de manera senzilla i intuïtiva, ja sigui des de l'hospital o des de casa seva.

Gràcies a la telerehabilitació amb Play4Health és possible millorar tant les capacitats de reacció física i cognitiva com la propia adherència al tractament. A més a més, el projecte Play4Health està basat en l'ús de tecnologies de baix cost, cosa que permet una gran implantació en el sistema sanitari.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Fundació Bit. 25/10/2016]

[Foto: eHealth Congress]