Categoria: Noves tecnologies

La Plataforma de Microscòpia de l’IdISBa ofereix nous serveis en el camp del cultiu cel·lular

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) ha informat sobre els nous serveis de la Plataforma de Microscòpia de l’IdISBa, en el camp del cultiu cel·lular: una estació de treball per a cèl·lula viva, que permet captar imatges a temps real de cultius cel·lulars en una situació d'atmosfera controlada.

Aquest nou equipament procedeix de la convocatòria d’accions especials de recerta i desenvolupament 2017-2019, oferta per la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme.

El nou servei consisteix en una càmera d'hipòxia per a plaques de 96 pouets on es poden monitoritzar les cèl·lules en una situació d'atmosfera controlada ([O2], [CO2] i temperatura), que permet treballar amb microscòpia de fluorescència al mateix temps que es registren els cultius amb microscòpia òptica. També és pot monitoritzar al mateix temps varis cultius en condicions diferents.

Si voleu més informació o pensau que l'estudi de la hipòxia pot ajudar a la vostra línia de recerca, podeu contactar amb la Plataforma de microscòpia, ubicada a la planta -1, mòdul F, sala 817 de l’Hospital Universitari Son Espases; telèfono 871205234 (ext. 64520).

[Font: IdISBa. 06/09/2017]

[Foto: IdISBa]