Back Estàs aquí:Home Salut pública

Salut pública

Dia Mundial del Farmacèutic

El proper dia 25 de setembre se celebra el Dia Mundial del Farmacèutic, amb el lema “Medicaments segurs i efectius per a tots”.

Llegeix més...

El Balearic Meeting va recollir tot l'entusiasme dels joves metges de família

El VII Balearic Meeting, va ser acollit el cap de setmana del 6 i 7 de setembre a la seu del Col·legi de Metges dels Illes Balears, de Palma, i va comptar a la inauguració amb la intervenció de la doctora Elena Muñoz, presidenta de la IBAMFYC (Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària), entitat organitzadora de l'esdeveniment, i del doctor Enrique Álvarez Porta, vocal d'Atenció Primària Urbana del COMIB.

Llegeix més...

Conferència com a tractar el suïcidi en els mitjans de comunicació

L'Observatori del Suïcidi del Servei de Salut dels Illes Balears (IB-Salut), informa de la conferència: «Com tractar el suïcidi en els mitjans de comunicació», que se celebrarà en el marc d'activitats del Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi (10 de setembre), el dia 20 de setembre a les 18.30 hores, en el Casal Ernest Lluch (Ca Campaner), c/. De la rosa núm.3 de Palma. 

Llegeix més...

Programes per prevenir les addiccions a l’àmbit escolar de les Balears

La Conselleria de Salut i Consum, a través del Pla d’Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB) de la Direcció General de Salut Pública i Participació, impulsa el curs escolar 2019-2020 programes per prevenir les addicions. 

Llegeix més...

Salut alerta dels perills de consumir alcohol durant l’embaràs

Atenció Primària de Mallorca i la Direcció General de Salut Pública i Participació pretenen conscienciar la població sobre els perills de consumir alcohol durant l’embaràs. 

Llegeix més...