Back Estàs aquí:Home Salut pública Notícies de salut pública

Salut pública

Conferència com a tractar el suïcidi en els mitjans de comunicació

L'Observatori del Suïcidi del Servei de Salut dels Illes Balears (IB-Salut), informa de la conferència: «Com tractar el suïcidi en els mitjans de comunicació», que se celebrarà en el marc d'activitats del Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi (10 de setembre), el dia 20 de setembre a les 18.30 hores, en el Casal Ernest Lluch (Ca Campaner), c/. De la rosa núm.3 de Palma. 

Llegeix més...

Programes per prevenir les addiccions a l’àmbit escolar de les Balears

La Conselleria de Salut i Consum, a través del Pla d’Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB) de la Direcció General de Salut Pública i Participació, impulsa el curs escolar 2019-2020 programes per prevenir les addicions. 

Llegeix més...

Salut alerta dels perills de consumir alcohol durant l’embaràs

Atenció Primària de Mallorca i la Direcció General de Salut Pública i Participació pretenen conscienciar la població sobre els perills de consumir alcohol durant l’embaràs. 

Llegeix més...

Salut confirma una sospita de contagi per listèria

La Conselleria de Salut i Consum ha confirmat una sospita de contagi per listèria. Es tracta d’un pacient que, a hores d’ara, roman ingressat una clínica privada de Palma.

Llegeix més...

Mes de la Salut per promoure hàbits saludables

La Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (IBAMFIC) organitza el Nou Mes de la Salut a Palma. Aquesta edició es centra en càncer de pròstata, cures pal·liatives o insomni, entre d’altres temes que promouen els hàbits saludables dins la comunitat.

Llegeix més...