Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

L'IdISBa celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nina en Ciència amb un mural d'art de carrer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), l'Ajuntament d’Inca i la Conselleria de Recerca, Innovació i Turisme contribueixen a la celebració del dia Internacional de la Dona i la Nina en Ciència amb un mural commemoratiu.

El mural de grans dimensions, que s'ha realitzat en un dels murs del cèntric Mercat d’Inca, és una obra de l’artista Joan Aguiló.

Joan Aguiló és un dels artistes amb més projecció de Balears en art urbà, i ja ha fet altres obres de gran impacte a municipis, com ara Palma, Santa Margalida i Sa Pobla.

Aquesta activitat s’emmarca en les iniciatives organitzades per celebrar el Dia Internacional de la Dona i la Nina en Ciència, proclamat per les Nacions Unides el 2015 i que se celebra l‘11 de febrer.

L’objectiu de la celebració és visibilitzar la tasca científica de les dones i fomentar les vocacions de les nines, animant-les a perseguir carreres científiques i tecnològiques a través d’activitats que se realitzaran entre l’1 i el 15 de febrer.

El mural se inaugurarà el dia 3 de febrer a les 12.00 hores a Inca.

[Font: Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears. 30/01/2018]

[Foto: IdISBa]

Què en diu la premsa
*11/02/2018 Diario de Mallorca - Unas 40 científicas visitarán colegios para explicar su labor.
*10/02/2018 noticiasmallorca.es - Más de 40 científicas visitan centros educativos de Baleares para dar a conocer la labor investigadora de las mujeres.
*10/02/2018 mallorcadiario.com - Más de 40 científicas visitan centros educativos de Balears.
*04/02/2018 Diari de Balears - Inca celebra el dia Mundial de la Dona i la Nina en Ciència amb un gran mural de l'artista Joan Aguiló.