Back Estàs aquí:Home Salut pública Notícies de salut pública Promoció de la salut i prevenció de la malaltia Son Espases organitza tallers per mostrar a la població com s’ha d’actuar davant una aturada cardiorrespiratòria

Son Espases organitza tallers per mostrar a la població com s’ha d’actuar davant una aturada cardiorrespiratòria

Amb motiu del Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca, que es va celebrar el 16 d'octubre, l'Hospital Universitari Son Espases va organitzar uns tallers de reanimació cardiopulmonar per mostrar a la població com s’ha d’actuar davant una aturada cardiorrespiratòria.

Aquestes activitats de sensibilització i de formació van ser organitzades pels professionals de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital i per Docència Mèdica.

En els tallers, que van tenir lloc a l’entrada de Consultes Externes, es van donar instruccions i recomanacions utilitzant maniquins per mostrar com obrir les vies aèries, fer una reanimació cardiopulmonar o fins i tot emprar un desfibril·lador automàtic extern.

D’aquesta manera es pretenia donar a conèixer a la població l’anomenada cadena de supervivència, en la qual tant els ciutadans com els sanitaris participen conjuntament en les actuacions per intentar recuperar una persona que ha patit una aturada cardíaca.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 16/10/2018]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]