Back Estàs aquí:Home Salut pública Notícies de salut pública Promoció de la salut i prevenció de la malaltia Convocada la Segona Cursa de Son Espases el pròxim dia 24 de febrer

Convocada la Segona Cursa de Son Espases el pròxim dia 24 de febrer

L’Hospital celebrarà la Segona Cursa Son Espases el proper diumenge 24 de febrer. Una iniciativa que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida.

La cursa, que començarà a les 11.00 h, tendrà dos recorreguts: a) la prova popular de 4 km, que s’iniciarà davant l’Escoleta amb el recorregut següent: Camí de Son Espases - Camí de la Real, Camí del Molí d’en Terra - Ctra. Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases, on hi haurà ubicada la meta. b) la prova absoluta de 8 km, que consistirà a fer dues voltes pel mateix recorregut que la popular. Cal dir que cada una de les proves tendrà la seva pròpia classificació masculina i femenina. A més, a diferència de l’any passat, enguany hi haurà una classificació per edats.

La iniciativa és oberta a tothom que hi vulgui participar i està adreçada tant als professionals de Son Espases com a totes les persones que vulguin gaudir de la Cursa. L’edat mínima per participar a la prova absoluta és de 16 anys, mentre que per a la prova popular és de 14 anys (és necessària l’autorització dels pares o del tutor per a les persones menors de 18 anys).

Les inscripcions s’han de fer abans del dia 22 de febrer a través d'aquesta adreça web, en què també es pot consultar el reglament de la cursa.

Una part dels doblers recaptats amb la Cursa es destinaran al/s projecte/s que consideri la Comissió d’Humanització de l’Hospital.

[Font: Conselleria de Salut. 14/01/2019

[Foto: Infosalut]