Back Estàs aquí:Home Salut pública Notícies de salut pública Promoció de la salut i prevenció de la malaltia 698 corredors van participar en la Segona Cursa Son Espases

698 corredors van participar en la Segona Cursa Son Espases

698 corredors van participar el passat dia 24 de febrer, a la Segona Cursa Son Espases. Es tracta d’una iniciativa de l’Hospital que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida. Els diners recaptats en aquesta segona edició es lliuraran a la Comissió d’Humanització de l’Hospital, que decidirà a quin projecte s’han de destinar.


La cursa va començar a les 11.00 h amb el recorregut següent: Camí de Son Espases - Camí de la Real, Camí del Molí d’en Terra - Ctra. Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases.

Lucas Mola i María José Medina van ser els guanyadors de la prova absoluta masculina i femenina, respectivament, de 8 quilòmetres. Víctor Muñoz i Adela Natalia van ser els guanyadors de la prova popular de 4 quilòmetres. També es van lliurar premis a categories per edats. Es poden consultar els resultats definitius a la pàgina web d’Élitechip

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, i el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, van lliurar els premis als guanyadors de la prova absoluta i de la popular.

Agraïments

La celebració de la Segons Cursa Son Espases va ser possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’una cinquantena de voluntaris, de la implicació d’institucions (Servei de Salut, Institut Municipal d’Esports i Policia Local de Palma) i del suport de les empreses GEE Iberman, Obra Social “la Caixa”, El Corte Inglés, Profitness, Quely, The Tribe Concept i Hospital Universitari Son Espases Societat Concessionària.

[Font: Conselleria de Salut. 24/02/2019]

[Foto: Conselleria de Salut]