Back Estàs aquí:Home Salut pública Notícies de salut pública Promoció de la salut i prevenció de la malaltia El COIBA ha presentat la campanya mundial Nursing Now

El COIBA ha presentat la campanya mundial Nursing Now

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) va presentar la campanya Nursing Now a les Balears. Nursing Now és un moviment a nivell mundial impulsat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i el Consell Internacional d’Infermeres (CII).

La finalitat d’aquesta campanya es millorar la salut de les persones mitjançant una major participació de les infermeres en les polítiques sanitàries a tot el món per poder donar resposta als principals reptes sociosanitaris del present i futur, com són les malalties cròniques i la sostenibilitat del sistema sanitari.

A l’acte de presentació, hi van assistir, entre d’altres, la Dra. Barbara Stilwell, Directora executiva de Nursing Now, infermera, investigadora i acadèmica britànica, i membre del Royal College of Nursing del Regne Unit, la qual va presentar la campanya i va impartir la conferència titulada “Per què infermeres? Per què ara?”.

[Font: COIBA. 06/05/2019] 

[Foto: COIBA]