Back Estàs aquí:Home Salut pública Notícies de salut pública Promoció de la salut i prevenció de la malaltia Eivissa celebra les II Jornades Viure sense tabac, dins l'Estratègia de la Cronicitat

Eivissa celebra les II Jornades Viure sense tabac, dins l'Estratègia de la Cronicitat

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera celebra la II Jornades Viure sense tabac, dins l'Estratègia de la Cronicitat, que es duran a terme del 16 al 19 de maig. Aquesta II Jornada ha estat organitzada de forma intersectorial, seguint les recomanacions de totes les autoritats sanitàries internacionals i nacionals, sota el lema "Contagia salut, contagia vida".

L'objectiu és donar visibilitat a les malalties cròniques (no transmissibles) més prevalents que generen una elevada morbimortalitat: cardiovasculars, càncer, diabetis mellitus i MPOC. Així mateix visibilitzar els factors de risc: consum de substàncies inhalades, consum nociu i patològic d'alcohol, mala alimentació i sedentarisme. Es posaran de manifest els factors protectors, exercici físic i alimentació saludable, en els quals s'incideix en totes les intervencions d'aquestes Jornades.

Programa

NOTA ACLARATÒRIA: la sessió programada pel dia 16 de maig, de 16 a 19:30 hores, es realitzarà a la Sala d'actes de l'edifici D de l'Hospital Can Misses.

Més informació sobre aquestes jornades a la nostra Agenda d'Infosalut.

 [Font: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. 08/05/2019]

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa I Formentera]

Què en diu la premsa
*08/05/2019 diariodeibiza.es - La Cursa 'Viure sense tabac', el domingo día 19 en Port des Torrent.