El Grup NUCOX de (Recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu) de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha participat en una revisió sobre l'ús de la doxorrubicina que contrarresta la cardiotoxicitat durant la quimioteràpia contra el càncer. També hi han participat la Gdańsk University of Technology, la University of Belgrade, el Migal-Galilee Research Institute i el Tel-Hai College.

Llegeix més...

El Grup Multidisciplinari de Sèpsia i el Grup d'Investigació Translacional en Envelliment i Longevitat (TRIAL) de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), la Unitat Multidisciplinària de Sèpsia i el Servei d'Urgències de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, i el Servei de Prevenció de Ricos Laborals del Servei de Salut Illes Balears ha publicat un estudi sobre biosensors de transferència de nanopartícules per a la detecció no invasiva d'antígens del SARS-CoV-2 atrapats en mascaretes quirúrgiques.

Llegeix més...

El Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitàri Illes Balears (IdISBa) han participat en un estudi la dinàmica, mecanismes, compensació de l'aptitud i l'impacte en l'eficàcia in vivo evolució In vitro de la resistència al cefepime/zidebactam (WCK 5222) en Pseudomonas aeruginosa. També hi han participat el Wockhardt Research Centre.

Llegeix més...

 

Pere Ventayol Bosch, farmacèutic de l'Hospital Universitari Son Espases hi va participar amb la comunicació titulada "Unidad de terapia intravítrea".

Jordi Ginés Rubió, farmacèutic de l'Hospital Universitari Son Espases va participar al taller amb el títol "Implicaciones para la farmacia oncológica de los nuevos fármacos en indicaciones tumor agnósticas"

Beatriz Calderón Hernanz, farmacèutica de l'Hospital Universitari Son Llàtzer hi va participar amb la comunicació amb el títol "¿Qué puede aportar el farmacéutico hospitalario en el manejo del tratamiento farmacológico del pacinete con IC y FEVI reducida?".