Categoria: Estudis i projectes

Residents de Cirurgia de Son Espases participen en un estudi multicèntric sobre infecció del lloc quirúrgic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

5897Metges Residents del Servei de Cirurgia de l'Hospital Universitari Son Espases han participat en la publicació d'un estudi col·laboratiu multicèntric sobre infecció del lloc quirúrgic després d'una cirurgia gastrointestinal.

Laura Fernandez-Vega, Carla Soldevila-Verdeguer, Fatima Sena-Ruiz, Natalia Pujol-Cano, Paula Diaz-Jover, José Maria Garcia-Perez, Cristina Pineño-Flores, David Ambrona-Zafra, Andrea Craus-Miguel, Patricia Jimenez-Morillas, coordinats pel tutor  Juan Jose Segura-Sampedro, tots ells cirurgians de l'Hospital Universitari Son Espases, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Surgical site infection after gastrointestinal surgery in high-income, middle-income, and low-income countries: a prospective, international, multicentre cohort study" a la revista The Lancet Infectious Diseases.

La infecció del lloc quirúrgic és una de les infeccions més comunes associada amb la salut, però la seva importància com a prioritat en la salut global no s'ha entès completament. Es va quantificar la càrrega de la infecció del lloc quirúrgic després de la cirurgia gastrointestinal en països de tot el món. La principal troballa és l'alta taxa de bacteris multiresistents en països amb baixos ingressos.

Referència de l'article
Bhangu A, Ademuyiwa AO, Aguilera ML, Alexander P, Al-Saqqa SW, Borda-Luque G, et al. Surgical site infection after gastrointestinal surgery in high-income, middle-income, and low-income countries: a prospective, international, multicentre cohort study. Lancet Infect Dis. 2018;3099(18):1–10.
Text complet | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases. Servei de Cirurgia]