Categoria: Estudis i projectes

Recomanacions de l'establiment i operació dels bancs de llet humana a Europa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en la publicació de les recomanacions de l'establiment i operació dels bancs de llet humana a Europa. També hi han participat diferents centres europeus.

Antoni Gayà, facultatiu del Banc Sang i Teixits de les Illes Balears i investigador de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Recommendations for the Establishment and Operation of Human Milk Banks in Europe: A Consensus Statement From the European Milk Bank Association (EMBA)" a la revista Frontiers in Pediatrics.

Es volia desenvolupar les recomanacions de l'European Milk Bank Association (EMBA) per a l'establiment i operació dels bancs de llet humana a Europa.

Referència de l'article
Weaver G, Bertino E, Gebauer C, Grovslien A, Mileusnic-Milenovic R, Arslanoglu S, et al. Recommendations for the Establishment and Operation of Human Milk Banks in Europe: A Consensus Statement From the European Milk Bank Association (EMBA). Front Pediatr. 2019;7:53. doi: 10.3389/fped.2019.00053. PubMed PMID: 30886837.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | logo docusalut 16Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Banc de Sang i Teixits]