Categoria: Estudis i projectes

Predictors d'adherència en una intervenció per al tractament de la depressió basada en internet

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha participat en un estudi on s'analitzen els predictors d'adherència en una intervenció per al tractament de la depressió basada en internet.

Adoración Castro, Miquel Roca i Margalida Gili, investigadors de l'IdISBa, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Adherence predictors in an Internet-based Intervention program for depression" a la revista Cognitive Behaviour Therapy.

La psicoteràpia a través d'Internet s'ha demostrat com a efectiva en el tractament de la depressió. No obstant això, l'estudi de l'adherència d'aquest tipus de tractament va donar resultats divergents. L'objectiu principal d'aquest estudi és analitzar els predictors d'adherència en una intervenció a atenció primària basada en internet per al tractament de la depressió a Espanya.

Referència de l'article
Gili Planas M, Roca M, Garcia-Palacios A, Garcia-Campayo J, Banos RM, Botella C, et al. Adherence predictors in an internet-based intervention program for depression. Eur Psychiat. 2019;56:S101-2. doi: 10.1080/16506073.2017.1366546. PubMed PMID: 28871896

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]