Categoria: Estudis i projectes

Ponderació de l’impacte de la virulència en el resultat de les infeccions per Pseudomonas aeruginosa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Microbiologia i la Unitat d'Investigació de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en la publicació d'un estudi on s'analitza la ponderació de l’impacte de la virulència en el resultat de les infeccions per Pseudomonas aeruginosa. També hi han participat diferents centres espanyols.

I.Sánchez-Diener, L.Zamorano, G.Cabot i A.Oliver, microbiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadors de l'IdISBa, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Weighting the impact of virulence on the outcome of Pseudomonas aeruginosa bloodstream infections" a la revista Clinical Microbiology and Infection.

Es volia avaluar l'associació entre la letalitat de la Pseudomonas aeruginosa en un model de Caenorhabditis elegans i els resultats de la P. aeruginosa en les infeccions del torrent sanguini.

Referència de l'article
Sánchez-Diener I, Zamorano L, Peña C, Ocampo-Sosa A, Cabot G, Gómez-Zorrilla S, et al. Weighting the impact of virulence on the outcome of Pseudomonas aeruginosa bloodstream infections. Clin Microbiol Infect. 6 juliol 2019. doi: 10.1016/j.cmi.2019.06.034. PubMed PMID: 31288102

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]