Categoria: Estudis i projectes

Atenció Primària de Mallorca i l'Àrea de Salut de Menorca participaren en el 41 Congreso Nacional SEMERGEN 2919

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals de Medicina Familiar i Comunitària d'Atenció Primària de Mallorca i de l'Àrea de Salut de Menorca van participar en el 41 Congreso Nacional SEMERGEN 2919 que es va celebrar a Gijón del 16 a l19 d'octubre de 2019.

María del Mar Sureda Barbosa, metgessa de Medicina Familiar i Comunitària del CS Esporles, hi va participar com a ponent de la taula "Liderando la Eliminación de la Hepatitis C".

Mateu Seguí Díaz, metge de Medicina Familiar i Comunitària del CS Es Castell; i Pep Lluís Marimón Munar, metge de Medicina Familiar i Comunitària del CS Sant Agustí, hi van participar com a ponents de la taula "Fármacos orales, ¿por cuál me decanto tras la metformina?".

Carmen Fernández Fernández, metgessa de Medicina Familiar i Comunitària del CS Arquitecte Bennassar, hi va participar com a ponent de les taules "Manejo adecuado de pregabalina en la consulta de Atención Prima-ria. Situaciones reales de la práctica clínica".

Ana Moyá Amengual, metgessa de Medicina Familiar i Comunitària del CS Santa Catalina, hi va participar com a ponent de la taula "Enfermedad Renal Crónica".

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Sarmad Yaseen / Gijón Asturias / CC BYND 2.0]