Categoria: Estudis i projectes

Models de preu de medicaments amb multiindicacions

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut de les Illes Balears ha participat en una revisió sistemàtica sobre els models de preu de medicaments amb multi indicacions. També hi han participat la Universitat Pompeu Fabra, Oblikue Consulting, l'IRAPP i la Universitat Internacional de Catalunya.

Carlos Campillo Artero, tècnic del Servei de Salut de les Illes Balears, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Price Models for Multi-indication Drugs: A Systematic Review" a la revista Applied Health Economics and Health Policy.

La comercialització de medicaments nous i existents amb noves indicacions que s'utilitzen sols o en combinació està augmentant. L'objectiu era identificar els avantatges i desavantatges dels sistemes de preus basats en indicacions per els medicaments des del punt de vista de la teoria econòmica, aplicacions pràctiques i experiències internacionals.

Referència de l'article
Campillo-Artero C, Puig-Junoy J, Segú-Tolsa JL, Trapero-Bertran M. Price Models for Multi-indication Drugs: A Systematic Review. Appl Health Econ Health Policy. 16 setembre 2019. doi: 10.1007/s40258-019-00517-z. PubMed PMID: 31523756.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer]