Categoria: Estudis i projectes

Son Espases, Son Llàtzer, Inca i Manacor participen en el Congrés GeSIDA 2019

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Medicina Interna de l''Hospital Universitari Son Espases, els Serveis de Medicina Interna i Farmàcia de l''Hospital Universitari Son Llàtzer, el Servei de Medicina Interna de l'Hospital Comarcal d'Inca i el Servei de Medicina Interna de l'Hospital de Manacor van participar en el XXI Congreso Nacional GeSIDA que es va celebrar a Toledo de l'11 al 13 de desembre de 2019.

J.F. Jofre Vidal i M. Riera Jaume, metges de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster oral titulat "Identificación de pacientes VIH con hígado graso no alcohólico y fibrosis significativa mediante el uso de las escalas HSI y NAFLD fibrosis score".

M. Riera, metge de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar, junt amb altres centres espanyols, amb el pòster oral titulat "EEK effectiveness and safety of first-line antiretroviral regimens in clinical practice: a cohort study (CORIS, 2014-2018)".

8810J.I. Serrano López de Las Hazas, G. González Morcillo i A.C. Mandilego García, farmacèutics de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster oral titulat "Ganancia de peso en pacientes que inician tratamiento antirretroviral".

F.J. Fanjul, metge de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar, junt amb altres centres espanyols, amb el pòsters titulats

  • Does menopause affect treatment response in HIV-infected women? a multicenter cohort in Spain.
  • Detección precoz del carcinoma de pulmón en pacientes con infección por VIH: análisis interino tres años después del inicio del estudio GESIDA 8815.

J. Dueñas, pediatra de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar, junt amb altres centres espanyols, amb el pòster oral titulat "Situación actual de pacientes pediátricos y adolescentes con VIH en la cohorte nacional española de niños y adolescentes VIH (CORISPE)".

M. Riera, metge de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar, junt amb altres centres espanyols, amb el pòster titulat "Comparación de inicio de tratamiento antirretroviral en adolescentes de nuevo diagnóstico de VIH en España".

M. García Gasalla, metgessa de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar, junt amb altres centres espanyols, amb el pòster titulat "Perspectivas y experiencias de mujeres con terapia antirretroviral inyectable de acción prolongada en Estados Unidos y España: papel potencial del género en preferencias de pacientes".

M. Santos Pinheiro da Silva Martins, F. Artigues Serra, F.J. Fanjul Losa i M. Riera Jaume, metges de medicina interna de l'Hospital Universitari Son Espases; J.F. Jofre Vidal, A. Rey Ferrín, J. Serra Esteban, metges de medicina interna de l'Hospital Comarcal d'Inca; A.I. Ballester Batista, N. Landaluce Aguirreamalloa, M.A. Ribot, Y. Borjas Soldevila, metges de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; P. Sorni Moreno, L. Vilaplana Marz, metges de Medicina Interna de l'Hospital de Manacor, hi van participar amb el pòster titulat "Oportunidades perdidas de diagnóstico y diagnóstico tardío de la infección VIH en Mallorca".

C. Vidal, de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar, junt amb altres centres espanyols, amb els pòsters titulats:

  • Baseline resistance to doravirine strongly depends on the algorithm used for interpretation.
  • Implementation of HIV-1 trace in Spain as new tool identify transmission clusters.

Llibre de resums

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Dmitry DzhusToledo / CC BY­ND 2.0 - Joaquín Ignacio Serrano López de las Hazas]