Categoria: Estudis i projectes

Electrocardiografia en cardiopatia isquèmica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa ha participat en la segona edició d'un llibre sobre l'electrocardiografia en cardiopatia isquèmica. També hi han participat el Baylor College of Medicine, Tampere University Hospital i l'Hospital Quirón de Barcelona.

1119422663Miquel Fiol , investigador principal del grup de CIBEROBN, de l'Hospital Universitari Son Espases, inscrit en l'Àrea d'Epidemiologia Clínica i Salut Pública de l'IdISBa, ha participat en la publicació del llibre amb el títol "Electrocardiography in Ischemic Heart Disease: Clinical and Imaging Correlations and Prognostic Implications, 2nd Edition".

L'electrocardiograma (ECG) és imprescindible per a un diagnòstic precís i una gestió correcta dels pacients amb cardiopatia isquèmica. Recollir una àmplia gamma d'indicadors, proporciona dades pronostiques valuoses als cardiòlegs i especialistes en medicina d'urgències per als quals les lectures d'ECG són un recurs de confiança en el dia a dia. Electrocardiography in Ischemic Heart Disease s'ha dissenyat per ajudar a millorar la comprensió d'aquests clínics sobre els enregistraments dels ECG i la seva relació amb els patrons anatòmics de la isquèmia del miocardi, facilitat així la millora continuada de l'atenció al pacient.

Referència del llibre
Fiol-Sala M, Birnbaum Y, Nikus K, Bayés de Luna A. Electrocardiography in ischemic heart disease: clinical and imaging correlations and prognostic implications. Second edition. Hoboken, NJ: John Wiley & Sons; 2020.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]