Categoria: Estudis i projectes

Aspectes preanalítics relacionats amb les proves de glucosa. Resultats d'una enquesta a Espanya

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Servei d'Anàlisis Clíniques de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació dels resultats d'una enquesta a Espanya d'un estudi sobre aspectes preanalítics relacionats amb les proves de glucosa. 

Josep M Bauçà, facultatiu de  l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Preanalytical issues related to routine and diagnostic glucose tests: Results from a survey in Spain" a la revista Biochemia Medica.

La diabetis mellitus (DM) és una de les malalties més prevalent del món. L'objectiu d'aquest estudi era trobar baix quines condicions preanalítiques rutinàries i proves de diagnòstic de glucosa es realitzen als laboratoris Espanyols i també quins criteris s'utilitzen per al diagnòstic de la DM.

Referència de l'article
García-Del-Pino I, Bauça JM, Gómez C, Caballero A, Llopis MA, Ibarz M, et al. Preanalytical issues related to routine and diagnostic glucose tests: Results from a survey in Spain. Biochem Med. 2020;30(1):010704. doi: 10.11613/BM.2020.010704. PubMed PMID: 31839724.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric |Text completlogo docusalut 16Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Hospital Universitari Son Espases]