Categoria: Estudis i projectes

Implicacions de la personalitat i educació parental en l'estil de vida saludable entre adolescents

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Atenció Primària de Mallorcai l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), junt amb la Universitat de les Illes han publicat un estudi sobre les implicacions de la personalitat i educació parental en l'estil de vida saludable entre adolescents.

Alfonso Leiva, investigador de la Unitat Docent Medicina Familiar i Comunitària d'Atenció Primària de Mallorca i de l'IdISBa; han participat en la publicació de l'article amb el títol "Implications of personality and parental education on healthy lifestyles among adolescents" a la revista Scientific Reports.

Alguns estudis han mostrat una associació entre la personalitat i l'estat de la salut. L'objectiu d'aquest estudi era avaluar l'associació entre característiques de la personalitat, educació parental i estils de vida relacionats amb la salut en una cohort d'adolescents espanyols.

Referència de l'article
Yañez AM, Bennasar-Veny M, Leiva A, García-Toro M. Implications of personality and parental education on healthy lifestyles among adolescents. Sci Rep. 13 maig 2020;10(1):7911. doi: 10.1007/s40258-019-00517-z. PubMed PMID: 31523756.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | logo docusalut 16Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Mare i fill / CC BY-NC-SA 4.0]