Categories: Formació continuada, Bibliosalut

Bibliosalut participa a les I Jornades de Biblioteques i Salut de Catalunya

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els dies 18 i 19 de juny de 2015 es varen celebrar a Barcelona les I Jornades de Biblioteques i Salut de Catalunya (BCSalut 2015), amb l'eslògan "Tendències de futur: nous horitzons, nous entorns i reptes professionals". La Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya que depèn del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, va convidar a Bibliosalut a participar en aquest esdeveniment.

Virgili Páez, cap de Bibliosalut, va participar al debat "Dues visions d'una mateixa realitat: els gestors i els consumidors". Així mateix, a l'espai de Projectes d'Innovació, va presentar la comunicació "Infosalut.com el Butlletí de Gestió del Coneixement del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears".

En aquestes jornades, i a la taula sobre "Accés obert a la documentació científica de Salut", Pilar Roqué, cap de la Biblioteca de Ciències de Salut de Catalunya, va presentar el repositori institucional Scientia, Dipòsit d'Informació Digital del Departament de Salut, com a plataforma digital d'accés obert a la literatura científica produïda pels professionals, personal investigador i docents que presten serveis en les entitats i centres que conformen el Sistema Sanitari Públic de Catalunya. Tant el repositori institucional Scientia de Catalunya, com el Repositorio del Sistema Sanitario Público de Andalucía, de la Biblioteca Virtual del Sistema Sanitario Público de Andalucía, seran sense cap dubte referents per a la creació de Docusalut, el que confiam que sigui el futur repositori institucional del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears.

[Font: Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears. 25/06/2015]

[Foto: Bibliosalut]