Categoria: Gestió de la investigació

Convocatòria de projectes de recerca a través de l'Acció Estratègica en Salut 2015

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut de Salut Carlos III (ISCIII) finançarà 689 nous projectes de recerca, que s'iniciaran el 2016, convocats a través de l'Acció Estratègica en Salut (AES) de 2015, amb la finalitat de consolidar-se a l'Espai Europeu de Recerca.

L'import de finançament de l'ISCIII s'apropa als 78 milions d'euros.

Mitjançant aquest finançament l'ISCIII pretén potenciar la participació d'investigadors joves, fomentar la col·laboració entre els Instituts d'Investigació Sanitària acreditats i donar suport a l'obtenció de nous coneixements. Al mateix temps aposta per la medicina personalitzada.

Aquests projectes contribueixen a promoure la salut i a oferir suport a la prevenció, diagnòstic, cura, rehabilitació, etc., a través de l'augment de la competitivitat internacional de la R+D+I del Sistema Nacional de Salut.

Els Projectes de Recerca en Salut i Desenvolupament Tecnològic en Salut (641) són els que han aconseguit major dotació econòmica, amb una quantitat total de 63.823.061 euros.

Els Projectes Integrats d'Excel·lència (13), que van dirigits als Instituts d'Investigació Sanitària acreditats, han de ser projectes de recerca amb objectius ambiciosos a la frontera del coneixement i tenir una durada de 3 anys, entre altres requisits. Tenen una dotació econòmica de 6.787.000 euros.

[Font: Institut de Salut Carlos III. 25/01/2016]

[Foto: Institut de Salut Carlos III]