Categoria: Gestió de la investigació

L'IdISBa obre un procés de selecció de candidats per presentar a la convocatòria Miguel Servet de l'AES 2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) obre un procés de selecció de candidats per presentar a la convocatòria Miguel Servet 2017 de l'Acció Estratègica en Salut de l'Institut de Salut Carlos III. Aquesta acció està emmarcada dins la seva estratègia de captació de talent en el camp de la recerca en salut.

Els interessants han d'enviar una declaració d'interès on s'expressi la motivació i un resum de l'experiència prèvia, el seu Curriculum Vitae complet, un resum del projecte (màxim 3 fulles, en Arial 11), el centre de realització proposat i les dades de contacte de dues referències.

Tota aquesta informació s'ha d'enviar per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tot indicant a l'assumpte la referència MS2017.

El termini de presentació de declaracions d'interès finalitza el 24 d'abril de 2017.

D'acord amb la limitació de les sol·licituds a realitzar, les declaracions d'interès anteriorment exposades prevaldran sobre la resta de sol·licituds.

[Font: Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears. 21/03/2017]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]