Categoria: Gestió de la investigació

Certificat l'IdISBa com a institució acreditada en la importació de CVN

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) ha estat certificada com a institució acreditada en la importació de Curriculum Vitae Normalitzat  (CVN), la norma que regula la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia (FECYT) per homologar els currículums dels investigadors.

El CVN és una norma estàndard articulada per la FECYT, que defineix un mateix format de presentació de les dades curriculars dels investigadors. Es converteix així en un aspecte fonamental per a la gestió eficient del capital humà de les entitats científiques. Aquesta norma és la que possibilita la interoperabilitat directa amb les diferents bases de dades de les institucions. Serveix perquè els investigadors puguin presentar el seu currículum vitae en un format digital únic i comú, fet que els permet actualitzar de forma automàtica la informació curricular, sense haver de tornar a introduir-la de nou.

L'IdISBa utilitza Fund@net Suite per treballar en la gestió de la informació des de fa diversos anys. En concret, per realitzar amb èxit aquest procés d'acreditació, l'institut de recerca ha emprat Fund@net Curriculum Vitae, un mòdul de programari dissenyat específicament per a la gestió curricular de l'investigador.

[Font: Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears. 25/07/2017]

[Foto: Infosalut]