Categoria: Gestió de la investigació

El Govern Balear ha presentat la Estratègia per al desenvolupament del Pla de Ciència, Innovació i Emprenedoria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El vicepresident econòmic, de Promoció Empresarial i d’Ocupació, Josep Ignasi Aguiló, i el conseller d’Educació, Cultura i Universitats, Rafel Bosch, presentaren al president del Govern, José Ramón Bauzà, l’Estratègia del Govern per al desenvolupament del pla de Ciència, Innovació i Emprenedoria (CIE) 2013-2016.

Aquest Pla inclou  per primera vegada el suport a l’emprenedor com un dels grans pilars de les polítiques en aquest àmbit, amb l’objectiu que totes s’enfoquin cap a la competitivitat empresarial i la creació d’ocupació.

L’estratègia CIE suposa que, per primera vegada, totes les accions en R+D+I estaran orientades a les empreses i a la creació de llocs de feina. 

L’acció del Govern en matèria CIE està en consonància amb les línies d’actuació de la UE i amb els plans nacionals corresponents, que s’orienten al foment de la competitivitat, l’ocupació i l’emprenedoria.

Es tracta d’un conjunt d’accions integral que abasta des de la investigació fins l’emprenedoria, passant per la innovació i la tecnologia. El Pla cercarà el consens i la participació de tots els agents socials involucrats.

[Font: Vicepresidència Econòmica, de Promoció Empresarial i d'Ocupació]